שם משמש
סיסמא
שכחת סיסמא?
עם ניסיון של 40 שנה בבישול, ההקפדה על אוכל טעים ומזין היא ערך עליון אצלי. אני משתמשת אך ורק בחומרי גלם טריים וכמובן שלא מוסיפה אף חומרים משמרים או תעשייתיים. ההתמחות שלי היא במטבח האיטלקי, שאת סודותיו למדתי מחמתי שרצתה לוודא שהבן שלה יאכל טוב.
דל פחמימה ורב טעם
המטבח של ורד
המטבח של ענת | Anat Cooking
יונה ששון
סכום ביניים: 945.00 ₪
מעבר לסל הקניותתשלום
ביוגרפיה של ספק
עם ניסיון של 40 שנה בבישול, ההקפדה על אוכל טעים ומזין היא ערך עליון אצלי. אני משתמשת אך ורק בחומרי גלם טריים וכמובן שלא מוסיפה אף חומרים משמרים או תעשייתיים. ההתמחות שלי היא במטבח האיטלקי, שאת סודותיו למדתי מחמתי שרצתה לוודא שהבן שלה יאכל טוב.