שם משמש
סיסמא
שכחת סיסמא?
עם ניסיון של 40 שנה בבישול, ההקפדה על אוכל טעים ומזין היא ערך עליון אצלי. אני משתמשת אך ורק בחומרי גלם טריים וכמובן שלא מוסיפה אף חומרים משמרים או תעשייתיים. ההתמחות שלי היא במטבח האיטלקי, שאת סודותיו למדתי מחמתי שרצתה לוודא שהבן שלה יאכל טוב.
המטבח של ענת | Anat Cooking
Baking In Blond
המטבח של ורד
האיש עם השפם
דל פחמימה ורב טעם
סכום ביניים: 1,661.00 ₪
מעבר לסל הקניותתשלום
ביוגרפיה של ספק
עם ניסיון של 40 שנה בבישול, ההקפדה על אוכל טעים ומזין היא ערך עליון אצלי. אני משתמשת אך ורק בחומרי גלם טריים וכמובן שלא מוסיפה אף חומרים משמרים או תעשייתיים. ההתמחות שלי היא במטבח האיטלקי, שאת סודותיו למדתי מחמתי שרצתה לוודא שהבן שלה יאכל טוב.